#8399639 16.08.2026 12:42:16
Rozważam, czy przed maturą rozszerzoną lepiej zdecydować się na regularne korepetycje, czy wybrać kompleksowy kurs online i pracować samodzielnie według ustalonego planu. Z korepetycjami mam ten problem, że trudno mi znaleźć stały termin, a przy nauce własnej często odkładam trudniejsze zagadnienia na później. Jedną z ofert, które obecnie porównuję, jest kurs MatuRush, ponieważ zakłada czternaście bloków tematycznych i łączy rozwijanie słownictwa z bardziej zaawansowaną gramatyką, rozumieniem tekstów i nagrań oraz tworzeniem wypowiedzi -
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
. Podoba mi się przede wszystkim uporządkowana kolejność materiału, ale nie wiem, jak takie rozwiązanie sprawdza się przy osobie, która potrzebuje czasem dodatkowego wyjaśnienia konkretnego problemu. Zależy mi również na przygotowaniu do pisania rozprawki, listu formalnego i artykułu publicystycznego, bo sama znajomość języka nie gwarantuje mi jeszcze dobrego wyniku. Co Waszym zdaniem lepiej sprawdza się przy systematycznej nauce - kurs z własnym tempem czy indywidualne zajęcia?
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
. Podoba mi się przede wszystkim uporządkowana kolejność materiału, ale nie wiem, jak takie rozwiązanie sprawdza się przy osobie, która potrzebuje czasem dodatkowego wyjaśnienia konkretnego problemu. Zależy mi również na przygotowaniu do pisania rozprawki, listu formalnego i artykułu publicystycznego, bo sama znajomość języka nie gwarantuje mi jeszcze dobrego wyniku. Co Waszym zdaniem lepiej sprawdza się przy systematycznej nauce - kurs z własnym tempem czy indywidualne zajęcia?